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Hashimoto
2-5-7 Suido, Bunkyo-ku, Tokyo Percorsi
Unagi / Anguilla giapponese
  • Bib Gourmand : il nostro migliore rapporto qualità-prezzo ≤ 70 CHF Piacevole esperienza gastronomica a meno di 70 CHF : buoni prodotti ben valorizzati, un conto ragionevole, una cucina con un eccellente rapporto qualità/prezzo.

Informazioni complementari

  • Unagi / Anguilla giapponese
  • Aria condizionata
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

The aroma of kabayaki drifts as far as the north end of the Ishikiri Bridge over the Kanda River. The restaurant opened in 1835 and has been run by the same family ever since. Sixth-generation owner-chef Shinji Hashimoto handles the unagi. The unagi he uses is at least a year old, ensuring, he says, the best texture and flavour; he grills it plain and steams it according to Edo tradition. The recipe for the sauce has been passed down from the time of the founder.

Localizzazione

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