7
€€
Gric
8 rue des Halles, 45000 Orléans Percorsi
Moderna

Informazioni complementari

  • Moderna
  • Strutture per persone diversamente abili
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Marie Gricourt's career has already taken her to the heights of Christophe Hay's La Table d'à Côté, where she was head chef. She has since opened her own restaurant, a convivial place in keeping with her personality. In this restaurant not far from the banks of the River Loire, the chef and her mainly female team (who provide service with a smile) put a new twist on bistro-style cuisine, simply and precisely: a surf and turf starter with scallops cradled in a sweet potato, bacon and prune purée; conchiglioni stuffed with beef chuck and porcini; and for dessert a delicious floating island with citrus fruit, honey and pollen.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da € 85
    Appart La Gabare - face Loire Quai du Châtelet
    Ottimo 8.2
    94 m - 56 Quai du Châtelet, 45000 Orléans
  • A partire da € 45
    L'Authentique - Le Poirier
    Ottimo 8.4
    102 m - RDC - Droit 21 Rue du Poirier, 45000 Orléans
  • A partire da € 140
    Empreinte Hotel & Spa
    Guida MICHELIN Ottimo 8.2
    107 m - 80 Quai du Châtelet, 45000 Orléans

Visite interessantinei dintorni