350 route de Saint-Paul, 06480 La Colle-sur-Loup
Percorsi
Provenzale
Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa!
Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.
Informazioni complementari
Provenzale
Aria condizionata
Parco o giardino
Parcheggio
Strutture per persone diversamente abili
Menu vegetariano
Pasti serviti all'aperto
Addetto al parcheggio
Vista interessante
Amex
Mastercard
Visa
Informazioni pratiche
Descrizione
Alain Llorca is an iconic character of French Riviera cuisine with high-profile stints at the mythical luxury Negresco Hotel and the Moulin de Mougins, amongst other fine food affairs. In his farmhouse in La Colle-sur-Loup, whose terrace commands a jaw-dropping view of Saint Paul de Vence, he gives free rein to his affinity for all things Mediterranean. The result is often an ode to seafood, steeped in subtle, delicate notes: seabass in an aubergine crust with garden veggies; Poupeton of courgette flowers with black truffles, but Tarn pigeon, foie gras and tender juicy beef also make guest star appearances.