5
$$
ortensia
274 Demizucho, Kamigyo-ku, Kyoto Percorsi
Italiana

Informazioni complementari

  • Italiana
  • Aria condizionata
  • Servizio al bancone
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informazioni pratiche

Descrizione

Owner-chef Nasu incorporates the seasons of two narrow countries that stretch from north to south, Italy and Japan. To study hometown cooking, Nasu apprenticed in multiple parts of Italy. In spring, he offers baked edible wild plants and scamorza cheese; in summer, fritters of hamo and dry-cured ham. Each dish has a unique character. Nasu feels a strong emotional attachment to the Puglia-style spaghetti with karasumi, a speciality he learned from his local mentor.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da JPY 4'500
    Guesthouse Kyoto Abiya
    Eccellente 9
    200 m - Kamigyo-ku Higashitsuchimikado cho 343-1, Kyoto
  • A partire da JPY 6'720
    Stay SAKURA Kyoto Gyoen East
    Ottimo 8.5
    251 m - Kamigyo-ku Kamiikesucho 211-16, Kyoto
  • A partire da JPY 35'894
    The Screen
    Guida MICHELIN Eccellente 9
    289 m - Nakagyo-ku Shimogoryomaecho 640-1, Kyoto

Visite interessantinei dintorni