15
€€€
Auberge du Cep
11 rue des Quatre-Vents, 69820 Fleurie Percorsi
Moderna
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Moderna
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

This emblematic Beaujolais restaurant, made famous thanks to the talent of chef Chantal Chagny who spent 44 years in the kitchen here, needs no introduction whatsoever! Her successor Aurélien Merot is cut from the same cloth with cuisine that is both generous and full of finesse. He champions the region's terroir beautifully (free-range chicken cooked in Fleurie wine, supreme of chicken stuffed with foie gras, and coq au vin in pastry), along with a particular focus on jus and sauces. Excellent value for money (the lunchtime menu is a bargain!) plus a fine selection of wines from the region.

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da € 54
    Chambre au tonneau
    Favoloso 8.8
    432 m - 104 route des Labourons, 69820 Fleurie
  • A partire da € 50
    Budget Glamping Safaritent - La Grappe Fleurie
    Buono 7.1
    460 m - Rue de la Grappe Fleurie, 69820 Fleurie
  • A partire da € 85
    Logis Hotel Des Grands Vins
    Ottimo 8.3
    574 m - De La Grappe Fleurie, 69820 Fleurie

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