16
€€€€
Frédéric Doucet
2 avenue de la Libération, 71120 Charolles Percorsi
Moderna
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Moderna
  • Aria condizionata
  • Strutture per persone diversamente abili
  • Pasti serviti all'aperto
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Frédéric Doucet's restaurant is a creative and exciting new take on established ideas of terroir and tradition. The son of bistro owners, he was born into the business, and cut his teeth in the kitchens of the greatest chefs, from Pierre Orsi to Paul Bocuse via the prestigious La Maison Troisgros. Nestled in the heart of a village with pointed towers and old weathered roofs, the chef breaks it down for diners: nothing but the finest ingredients from Saône-et-Loire, beef, goat's cheese or snails, prepared by means of rigorously applied classic techniques that do not exclude flashes of inspiration. Take, for example, the frogs' legs glazed in wild garlic served with colours of the local meadows or the exceptional fillet of Charolais beef, matured and infused with Burgundy whisky. Such delights are difficult to resist, as are the spa and very appealing guestrooms.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da € 85
    Hôtel du Lion d'OR
    Ottimo 8.2
    179 m - 6 Rue de Champagny, 71120 Charolles
  • A partire da € 105
    La Berjotine - Maison d'hôtes
    Eccellente 9
    204 m - 13 rue du Calvaire, 71120 Charolles
  • A partire da € 85
    La maison des pères
    Favoloso 8.8
    365 m - 44 Rue de la Madeleine, 71120 Charolles

Visite interessantinei dintorni