6
€€
Haut Bonheur de la Table
18 Grand'Place, 59670 Cassel Percorsi
Moderna
  • Una stella MICHELIN: una cucina di grande qualità. Merita la tappa! Prodotti di prima qualità, finezza nelle preparazioni, sapori distinti, costanza nella realizzazione dei piatti.

Informazioni complementari

  • Moderna
  • Pasti serviti all'aperto
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Poised between Steenvoorde and Saint-Omer in the heart of Flanders, Cassel is a darling of a brick-built village. A small village for a tiny restaurant. Housed in a beautiful 18C abode with space for just twenty diners, it is run by owners who are passionate about fine cuisine. Chef Eugène Hobraiche carefully crafts contemporary nosh that goes hand-in-hand with seasonal produce, using local fruit and vegetables, as well as fish from the auction at Dunkirk. Grilled wild turbot, samphire, artichoke and coriander sauce; grilled tuna with tomato water and green tomato sorbet are among the house signature dishes. Five equally cosy, manicured guestrooms available just a short walk away.

Localizzazione

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Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da € 72
    L'Art Doize
    Buono 7.4
    82 m - 41 grand place, 59670 Cassel
  • A partire da € 220
    Cabinet de rêveries
    Favoloso 8.7
    89 m - 2 Rue du Château, 59670 Cassel
  • A partire da € 105
    Gîte Au Cœur de Cassel
    Eccellente 9.4
    165 m - 67 Rue Notre Dame, 59670 Cassel

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