2
€€€
Le Strasbourg
24 rue du Colonel-Teyssier, 57230 Bitche Percorsi
Moderna

Informazioni complementari

  • Moderna
  • Menu vegetariano
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informazioni pratiche

Descrizione

Originally a farm mechanic from the former East Germany, Lutz Janisch was trained by chef Jean Albrecht (at the restaurant Au Vieux Couvent in Rhinau). His appetising cuisine is contemporary and generous, and has a variety of inspirations (Italian: home-made strozzapreti to accompany fried squid stuffed with prawns and courgettes; Japanese: quail leg tempura and a roast quail fillet kebab; and French: crêpes Suzette and Grand Marnier ice cream). He often uses local ingredients (trout from Eguelshardt, vegetables from Sturzelbronn etc). There are also guestrooms.

Localizzazione

  • Itinerario da questo luogo
  • Itinerario verso questo luogo
  • Itinerario che passa da questo luogo
  • Alberghi nelle vicinanze
  • Ristoranti nelle vicinanze

Dove mangiarenei dintorni

Dove dormirenei dintorni

  • A partire da € 112
    Cube Nature
    Eccezionale 9.7
    136 m - 1b rue de l Abattoir, 57230 Bitche
  • A partire da € 85
    Le Relais Des Chateaux Forts
    Ottimo 8.2
    597 m - 6 Quai Branly, 57230 Bitche
  • A partire da € 90
    Le Gîte du Fort
    Eccellente 9.3
    742 m - 26 A Rue de Ramstein, 57230 Bitche

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